Βασικά εργαλεία λογισμικού και επικοινωνίας

Τα βασικά λογισμικά και υπολογιστικά προγράμματα που επιτρέπουν την εκτέλεση των περισσότερων κοινών εργασιών για χρήστες υπολογιστών μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες: δωρεάν λογισμικό και πληρωμένο. Θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο δωρεάν λογισμικό, ωστόσο τα προϊόντα επί πληρωμή και με άδεια έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα, για παράδειγμα υποστήριξη και ένα ευρύτερο φάσμα πρόσθετων εργαλείων και δυνατοτήτων. Τα περισσότερα λογισμικά με άδεια χρήσης παρέχουν επίσης περιορισμένες, αλλά δωρεάν εκδόσεις, ασυνήθιστα για προσωπική χρήση.

Για να το κάνουμε απλό, ετοιμάσαμε μια λίστα με τις πιο κοινές εργασίες που μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή λογισμικό. Αυτή η λίστα καλύπτει επίσης τα περισσότερα από τα εργαλεία που συνήθως απαιτούνται από τους εργοδότες.

Μοιραζόμαστε επίσης τους συνδέσμους για εναλλακτικά εργαλεία στο διαδίκτυο, καθώς πολλές από τις εργασίες μπορούν να επιλυθούν χρησιμοποιώντας ψηφιακές λύσεις, ειδικά καθώς η ψηφιακή εξέλιξη κινείται γρήγορα προς υπολογιστές που βασίζονται σε σύννεφο.

Οι προσωπικές συσκευές γίνονται περισσότερο σαν τερματικά για πρόσβαση στα απομακρυσμένα και ισχυρά μηχανήματα και για την εμφάνιση των αποτελεσμάτων. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα εργαλεία και προγράμματα έχουν τις δικές τους εναλλακτικές εκδόσεις σε συσκευές smartphone και είναι διαθέσιμες για λήψη από τα καταστήματα εφαρμογών.


Μια λίστα με βασικό δωρεάν λογισμικό και λογισμικό pad